målning utav väggord

Hejsan allihopa! idag har vi målat några väggord som vi har här hemma. vi har även gått igenom vår företagspresentation som vi ska ha till mässan i falun. vi ser verkligen fram emot det och det ska bli roligt att få vara med och tävla om dalarnas bästa UF- företag, Bästa webbsida, Bästa vara och Bästa hantverk. ha en fortsatt trevlig onsdag eftermiddag allihopa. vi uppdaterar lite mer när orden börjar bli klara.

arbetar för fullt!

Idag har vi jobbat med broschyrerna och visitkorten. Just nu har vi helveckor i skolan så att vi kan arbeta så mycket som möjligt med uf inför mässan i falun. på onsdag ska vi fortsätta att måla våra väggord som vi ska ta med till mässan och även allas beställningar som vi har kvar. hoppas ni haft en trevlig helg och ha en fortsatt trevlig vecka. MVH Emotions UF


Förberedelser inför Falun 1/4

Idag har vi gjort klar alla mallarna till dom nya beställningarna, vi har även ändrat lite till på broschyrerna, gjort nya priser och planerat lite allmänt inför mässan i falun. vi ser verkligen fram emot det här och vi tycker att det ska bli jättte roligt.


RSS 2.0